PARATIME'S PINK CADILLAC
 

1994 – 2008
Frida som vi saknar så oerhört!!

Vår lilla Frida blev en gammal hund - hela 14 år och drygt två och en ½ månad. Hon levde ett härligt hundliv på många sätt. Hon har varit en riktig vän som med vänliga ögon och nos och ständigt viftande svans alltid mötte oss med glädje! 

Hon bodde större delen av sitt liv hos barnens farmor som sällskap till henne. De två följde ständigt i varandras spår och man kan nog säga att de var oskiljaktiga!
Vi har många fina minnen med Frida, som när hon skulle bada i havet första gången :-) När hon lärde sig viltspår och spanieljakt! Hon var riktigt duktig på det! Något rådjur blev det ju också när Frida användes som kortdrivare. Agility var inte hennes grej - lite lat blev hon då - och satte ner tassen mitt i hindret för att liksom skjuta fart. Då rasade hindret, vilket ju inte är meningen i agility.  

Ett annat minne är när blida Frida en dag fick tag i farfars höna!!! Hmmm... den överlevde inte det mötet kan jag säga... Men arg på henne kunde man knappast bli, för snällare hund kunde man inte ha! Vi saknar dig Frida!!! Hoppas du springer frisk och pigg i hundhimlen i kväll!