Följ oss i vår BLOGG Uppdaterat 25/2: Vi hoppas på valpar!

På den lilla ön Rörö i Göteborgs norra skärgård bor familjen Ryberg som består av mig Madelene, min make Nils och vår fosterson samt våra hundar. Våra numera vuxna barn har flyttat hemifrån men de är alla intresserade av hundar och tar del i aktiviteter så som utställning och liknande. Vi har sparsamt valpkullar hos oss på kennel Maxfield - när vi har möjlighet och tid. Under årens lopp har vi fött upp field spaniels och även whippets. Den första kullen föddes 1999. De hundar som vi har hemma, just nu 2023, är field spanieln Juni och hennes barnbarn Lajla, whippeten Navi och miniature american shepherden Sota. På foder hos dottern bor whippeten Timja - Maxfield Qlura. Och så har vi avelsrätt på field spanieln Lycka - Maxfield Ozisi. Mer om hundarna på deras individuella sidor.

Ett stort intresse för mig - är att följa de valpar som vi fött upp under hela deras liv och jag tar tacksamt emot uppdateringar, berättelser och bilder med vad de och familjerna de bor i tar sig för. Jag brukar blogga med bilder som kommer till oss vilket uppskattas av många.
Har du frågor gällande raserna field spaniel och whippet så är du välkommen att maila. Jag finns på sociala medier under mitt namn och det går också bra att ringa 0704-139980. Väl mött! // Madelene Ryberg

KENNEL MAXFIELD © HEMSIDA FRÅN STARWING DESIGN